Matkapuhelin

045-1379 317

Sähköpostiosoite

info@annenevantausta.fi

Avoinna

Varausten mukaan

Olemme syntyneet ihmiseksi tänne maan päälle ja ensisijainen tehtävämme on kyetä toimimaan mahdollisimman tasapainoisesti arjessa. On kyettävä hoitamaan itsensä ja mahdolliset lapsensa, pidettävä yllä monenlaisia ihmissuhteita ja hiomaan luonteensa särmiä. Ihminen tarvitsee asuinsijan, jotta voi olla turvassa ja suojassa ja kokea olevansa juurillaan jossain paikassa tässä maailmassa. Olemme syntyneet tekemään jotain muidenkin hyväksi, eli jotain työtä, jotta voimme tuntea olevamme tarpeellisia ja hyödyllisiä. Jotta jaksamme hoitaa monenlaisia tehtäviä, niin kehomme tarvitsee happea eli liikuntaa ja raitista ulkoilmaa. Keho tarvitsee sopivan määrän unta, jotta se saa levätä aktiivisen toiminnan välillä. Ihminen on rakentunut miljardeista soluista, jotka tarvitsevat rakennusaineeksi monipuolista ja ravitsevaa ruokaa sekä nesteitä. Ihminen kaipaa myös hengen ravintoa – harrastuksia, haaveita, itsensä kehittämisen mahdollisuuksia, yhteyttä Korkeampaan Itseensä ja Korkeimpaan Luovaan Voimaan. Tulen voima palaa meidän sisällämme ja se pitää meidät elossa- hengittämässä, aistimassa, tuntemassa, luomassa.

Mitä hyötyä maadoittumisesta on

Jotta pystymme olemaan täysin omassa voimassa ja keskittymiskykyisinä huomioimaan monia tilanteita ja kohtaamaan monia erilaisia ihmisiä, eläimiä, ympäröivää maailmaa joka päivä, niin meillä pitää olla hyvä maadoitus. Silloin olemme keskittyneitä ja kykenemme hoitamaan asioita paremmin. Maadoittuneena oleminen voisi tarkoittaa toimimista tervejärkisesti ja selkein tavoittein luodakseen elämäänsä hyviä asioita ja onnellisuutta. Jalat tukevasti maan kamaralla, vaikka pää olisi välillä pilvissä. Ihminen osaa olla terveellä tavalla realistinen ja hän pystyy hallitsemaan elämänsä kulkua, tehdä ratkaisuja ja suunnitelmia niin itsensä kuin muidenkin parhaaksi.

Miten maadoittua helposti arjessa?

Luonto on hyvä maadoittaja, joten liikkuminen luonnon kauneutta aistien auttaa paitsi kehoamme, voi luoda myös mieleemme selkeyttä ja oivalluksia. Puutarhatyöt, kasvien hoito, eläinten hoito ja kodin hoitotyöt auttavat meitä. Kaikki sellainen tehtävä, jossa meidän pitää keskittyä siihen mitä teemme.

Oman voiman takaisin ottaminen on tärkeää

Voit tehdä aamulla herättyäsi lyhyen päivän avauksen ja toivottaa itsellesi “hyvää huomenta rakas, tänään tulee todella hyvä päivä ja saan monia ihania tilaisuuksia nauttia elämästä ja kohtaan hyviä tilanteita”. Jalkapohjat lattiaan ja kuvittele jalkapohjistasi kasvavan paksut juuret syvälle maapallon ytimeen. Sinne mielessäsi ne kiinnität vahvoin sitein. Aivan sama minkä väriset tai muotoiset ne mikäkin päivä tahtovat olla, kunhan vain ne sinne viet. Sitten hengität sieltä Äiti-Maan vihreää voimaa jalkapohjiesi kautta aina ylös koko kehoosi. Syvä, voimakas sisäänhengitys vihreää voimaa ja sanot samalla: “otan oman voiman takaisin itseeni”. Ulos hengityksen aikana tuo energia leviää kehosi ulkopinnalle ja voit tuntea energian väreilevän ympärilläsi. Muutama syvä sisäänveto ja voimallinen uloshengitys näitä toistaen. Huomaat pian olevasi virkeä ja energinen päivän toimiin.

Kiviä maadoittumisen apuvälineenä

Jos sinulla on maadoittavia tummia kiviä, niin voit käyttää niiden apua tehostamaan maadoittumista. Hyviä kiviä voi löytyä ihan lähialueen luonnosta, tiedät kyllä millainen kivi kutsuu sinua. Voit halutessa ostaa mustan Turmaliinin, Hematiitin, Intialaisen Jokikiven tai mustan Obsidiaanin, Savukvartsin tai punaisen Jaspiksen. Tutustu kivien maailmaan ja löydät oman kiviystävän erilaisiin tarpeisiin auttamaan sinua. Kivet ovat eläviä, hyvin korkeavärähteisiä auttajia. Ne edustavat erilaista energiatasoa, jossa ihminen elelee, nimittäin kivikuntaa. Pidä kiveä kädessäsi jonkin aikaa ja tunnustele miltä kehossasi tuntuu, mitä ajatuksia mieleesi nousee. Onko kivi kenties liian voimakas ja sinulle tulee raskas olo tai onko se liian korkeaa energiaa, jolloin alkaa huimaamaan ja tulee jopa huonon vointinen olo… Mielenkiintoinen maailma!! Voit pitää kiveä taskussa tai kassissa mukanasi päivän askareissa, esimerkiksi savukvartsia auttamaan kohtaamaan ihmisiä ja pysymään turvassa omassa energiassasi. Ei voi sanoa mikä kiviystävä on paras, sillä voit löytää omat suosikkisi vain kokeilun kautta.

Kiinalainen lääketiede

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *