Matkapuhelin

045-1379 317

Sähköpostiosoite

info@annenevantausta.fi

Avoinna

Varausten mukaan

Energiahoidot

Enkelienergiahoito
Tule enkeleiden hoitoon kun olet väsynyt, tarvitset hetken rauhaa ja aikaa vain olla, levätä. Olla turvassa ja saada kokea enkelten suojelu ja suunnaton rakkaus.
Joku voi nähdä värejä, muotoja, ehkä enkelinkin, toinen voi tuntea rakkauden voiman ja läsnäolon energiavirtoina sisällään, kolmas tulee iloiseksi ja tuntee itsensä hyvin kevyeksi, neljäs tuntee herkistyvänsä ja alkaa itkemään, viides ei tunne fyysisesti yhtään mitään. Silti enkelten rakkaus on koskettanut heistä jokaista sielun tasolla.
Tule sellaisena kuin olet, tiedät kyllä milloin enkelit kutsuvat sinut voimaantumaan. Hoidossa makaat mukavassa asennossa hoitopöydällä viltin alla ja voit sulkea silmäsi ja pyytää hiljaa mielessäsi apua juuri niihin asioihin mitä sillä hetkellä koet tarvitsevasi.
Joskus jokin asia voi tuntua mielestäsi pieneltä, mutta sillä saattaa olla laajempi merkitys pidemmällä aikavälillä mitaten. Enkeleille kaikki asiat ovat tärkeitä asioita.
Hoidon aikana ei keskustella, mutta voimme keskustella hiukan ennen hoitoa ja jälkeenpäin käymme läpi esille tulleita tuntemuksia ja mieleen nousseita asioita.
Voit valita myös pitää asiat itselläsi ja pohtia kokemuksia rauhassa itsesi kanssa.
Aikaa on hyvä varata reilu tunti, kun tulet.

Intuitiivinen energiahoito
Teen hoidon Korkeimman Rakkaudellisen henkimaailman ohjauksessa ja jokainen hoitokerta on oma ainutlaatuinen tapahtumansa. Hoidon vaikutus alkaa usein jo ajanvarauksessa ja jatkuu kauan hoidon jälkeen. Se voi nostaa pintaan tärkeitä prosesseja, mutta aina rakkaudellisesti, lempeästi. Sielusi viisaus johdattaa minua hoitosi kulussa, on tärkeää kuunnella sen viestejä, mitä halutaan kertoa ja tuoda esille tällä kerralla.
Joskus mukaan voi tulla oppaasi, voimaeläimesi, henkimaailmaan siirtynyt omainen viestinsä kera, ehkä hyvän ystäväsi energia täältä maan päältä.
Voin kanavoida kehosi kautta menneitä elämiäsi, mutta myös tietoa tähän hetkeen ja lähiaikaan, oikeastaan minä en päätä siitä, vaan sinun sielusi. Puhdistan energiakenttääsi ja autan kehoasi maadoittamaan itseään, sillä ihmisenä Maan päällä Sinulla on paljon tärkeitä tehtäviä hoidettavana.
Viisas sielusi viestii sinulle intuition kautta koko ajan, jos vain haluat kuunnella sen viestejä ja luottaa, että kun itse teet parhaasi, niin saat Taivaallista apua tukijoukoilta, joiden veroisia ei muualla ole.
Olet rakastettu, etkä milloinkaan täysin yksin.
Hoito kestää tunnista puoleentoista kerrallaan. Sovitaan etukäteen kumpi aika varataan.

Healinghoito
Healing eli henkiparannus on maailman vanhin energiahoitomuoto. Se toimii ns. kätten päälle panemisena, jolloin henkimaailma toimii henkiparantajan kautta parantavan energian välittäjänä.
Periaatteessa siis kaikki energiahoitomuodot toimivat samalla tavalla. Energianvälittäjä on kanava, joka toimii juuri niin voimallisena kanavana kuin se on hänelle mahdollista. Parannus ei tule välittäjästä, vaan hänen kauttaan Korkeimmasta eli Jumalalta ja Jumalan säteillä toimivien enkelten, Ylösnousseiden mestareiden, henkilääkäreiden ja henkiparantajien kautta. Jumalan säteellä toimii Pyhä Henki ja Kristus, jolta voimme pyytää armahdusta vaivoihimme.
Healingissä asiakas voi vaikka istua tuolillakin, mutta yhtä lailla olla makuulla.
Värihealingissä on makuuasento suotava, koska chakrojen päälle asetetaan niitä vastaavien väriset liinat ja näin väriliinat tehostavat hoitoa.
Healingiä voi antaa myös useampi hoitaja yhdessä, jolloin hoidon kesto on melko lyhyt, vain noin 10 minuuttia.

 12 chakran Kristallihoito

Kivet ovat hyvin voimallisia parantajia, ne tukevat  kokonaisvaltaista terveyttä ja auttavat päästämään irti kielteisistä ajatusmalleista – kun on valmis oivaltamaan mistä on kysymys. Toisin sanoen kivien voimallinen hoito edistää itsen eheytymistä ja henkistä kasvua.

Kristallihoito on rentouttava hoito, jonka aikana fyysinen keho saa levätä ja tuntea kivien hoitavan kosketuksen.

Chakrat eli energiakeskukset ovat hyvin herkkiä ja reagoivat ympäris­tön energioihin helposti, joten tästä syystä ne reagoivat myös kris­talleihin /kiviin.   Kivien energiat värähtelevät kukin ominaisenergiallaan ja siksi hoidossa valitaan oikeanlainen auttava kivi/kristalli tasapainottamaan ja hoitamaan tiettyä kehon energiakeskusta eli chakraa.

Keho, ajatukset, tunteet  ja henki tyyntyvät luonnollisella tavalla ja tarvittava eheytyminen voi alkaa.  

 Kivien kanssa on turvallista työskennellä, eikä niiden käytöstä seuraa minkäänlaisia haitallisia sivuvaikutuksia.

Kivet ja kiteet ovat luonnosta löytyviä mineraaleja tai niiden yhdistelmiä. Koska kivilajeja on äärettömän paljon ja niistä kertovaa yksityiskohtaista kirjallisuutta on nykyisin hyvin saatavilla, laitan tässä vain joitain esimerkkejä kivistä  jokaista hoidettavaa 12 chakraa kohti. Aloittaen ylhäältä alas:

Tähtiportti: ääretön tietoisuus, yhteys Alkulähteeseen, astraalimatkat:
Kalsiitti, Hopeakvartsi, Apofylliitti

Sielutähti: uusi alku, ykseys, yliaistilliset kyvyt:
Seleniitti, Herkimer timantti, Petaliitti

Kausaalichakra: viestit ja uudet näkemykset korkeammilta henkisiltä tasoilta, 
Sugiliitti, Charoiitti, Labradoriitti

Kruunuchakra; henkisyys, yhteys maailmankaikkeuteen, mielikuvitus, tietoisuus, optimismi:
Ametisti, Vuorikristalli, Rutiilikvartsi

Kolmas Silmä (otsachakra); mieli, ajatuksen selkeys, unet, psyykkiset kyvyt, selvänäköisyys
Lapis latzuli, Tansaniitti, Selestiitti

Kurkkuchakra; kommunikaatio, itseilmaisu, totuus, rehellisyys, äänen käyttö:
Sininen pitsiakaatti, Sininen Fluoriitti, Turkoosi

Sydänchakra: rakkaus, ihmissuhteet, luottamus, empatia, sydämen viisaus,ystävällisyys:
Malakiitti, Ruusukvartsi, vihreä Jade

Solar Plexus: tieto, oma voima, tunteet, itseluottamus, arvonanto, sopeutuminen, keskittyminen, muisti:
Sitriini, Tiikerinsilmä, Meripihka

Napachakra: tunteet, aistillisuus, seurallisuus: Oranssi Karneoli, keltainen Jade, Turmaliini

Sakraalichakra: yhteys muihin ihmisiin, suhde omiin perheenjäseniin, luovuus, tunteet, seksuaalisuus, toimintatarmo: Karneoli, Kuukivi, Oranssi Kalsiitti

Juurichakra: eloonjääminen, terveys, yltäkylläisyys, yhteys maahan, oma paikka maailmassa, turvallisuus, aloitekyky, päätöksenteko
punainen Jaspis, musta Raita-akaatti, Savukvartsi

Maatähti: maadoittuminen
Hematiitti, Intialainen Jokikivi, musta Obsidiaani