Matkapuhelin

045-1379 317

Sähköpostiosoite

info@annenevantausta.fi

Avoinna

Varausten mukaan

Voimakivistä yksi on Ametisti.

Ametisti on henkisyyden ja intuition kivi. Se kuuluu Kvartseihin ja sen väriskaala liikkuu hempeän läpinäkyvästä tummaan violettiin. Hennosti vaaleanpunertavan violettia kiveä kutsutaan enkeliametistiksi tai Ranskan ruusuksi. Ametistin energia sopii kaikille ja kaikenlaisiin tarkoituksiin. Ametisti on Luoja Yhteyskivi, se tukee yhteyttä intuitioon ja korkeampaan tietoisuuteen. Se on erittäin hyvä meditointikivi ja tukee henkistä kehitystä ja kasvua. Se toimii sielun henkisenä opettajana.  Ametisti kuuluu ehdottomasti yhdeksi voimakiveksi henkisen tien matkaajalle. Voit pitää kiveä yöpöydällä, toista työtasolla, mukana Mandalassa, jos sellaista rakennat.

Ametistikivet ovat kauniita koruissa ja niistä on valmistettu koriste-esineitä. AE Zadgiel ja Arkeija Amethyst tuovat voimallista Violettiliekin energiaa, joka auttaa poistamaan kielteistä ajatusenergiaa ja kielteisiä tunteita ja päästämään irti kaikesta ja kaikista, jotka eivät enää tue henkistä kasvuasi ja kuulu elämääsi.  

Spirit-Ametisti koostuu sadoista pienistä Ametistikärjistä, jotka ovat kiinnittyneet isomman kärjen ympärille. Kivi on yksi voimakkaimmista kruunuchakran energiavärähtelyn kohottajista ja henkisen tien kulkijan auttajista. Pidä kiveä muutama minuutti pään alueella eri kohdissa.

Spirit- Ametisti

Ametistigeodit kasvavat maan alla onkaloissa ja ne eivät kestä suoraa auringonvaloa haalistumatta, joten paras sijoituspaikka kotona on varjoisa paikka. Suuri Ametistigeodi hoitaa koko huoneen energiatasoa puhdistaen ja kohottaen värähtelyä korkeammaksi.

Tiesitkö, että voit käydä louhimassa oman Ametistin Suomessa? https://www.amethystmine.fi/fi/ löydät asiasta tietoa. Olen louhinut sieltä kiven, jota kutsutaan Shamaaninkiveksi. Se sisältää Ametistin lisäksi Savukvartsia ja Lumikvartsia.

Ametisti on voimakas sisäisen rauhan ja sydäntietoisuuden kivi. Sen avulla voi työskennellä eroon riippuvuuksista. Se on energioita välittävä ja transformoiva tietoisuuden kivi, joka omaa korkean henkisen värähtelyn ja sitä on hyvä käyttää meditaatiossa. Se on kruunuchakran kivi ja vahvistaa intuitiivista ymmärrystä ja ajattelua. Ametisti vahvistaa henkisyyttä, auttaa ottamaan yhteyttä henkimaailmaan ja puhdistaa tilan seremonioita ja meditaatiota varten. Se on erittäin suojeleva kivi. Ametisteista onkin hyvä rakentaa suojaava rinki esimerkiksi hoitohuoneen ympärille. Se vahvistaa auraa ja lisää itseluottamusta. Ametisti kohentaa päätöksentekokykyä ja auttaa julkisten puheiden pitämisessä, neuvotteluissa ja velvollisuuksien hoitamisissa. Se lieventää jännitystä, hermostumista ja taipumusta yliherkkyyteen. Se eheyttää emotionaalista energiaa, vahvistaa henkistä ja tunneperäistä tasapainoa ja Ametisti helpottaa nukahtamista.

Ametisti ohjailee ajatusprosessia pois itsekeskeisyyden ympyröistä ja auttaa näkemään laajempia kokonaisuuksia. Ametisti osoittaa suunnan, mistä kysymyksiin voi hakea vastauksia – kiteet osoittavat sisäänpäin, kohti keskustaa ja kaikki tieto on jo meissä itsessämme.

Ametisti auttaa hermosärkyihin, se rauhoittaa tulista ja aggressiivista luonnetta, se on avuksi migreenin hoitoon ja hysteriaan, sen avulla voi löytää omat voimavarat ja rukouksen suuren voiman, jolloin oma tahto sulaa Korkeimman tahtoon ja avaa uuden mahdollisuuden.

Ametisti on apuna kasvainten hoidossa, jolloin voi ymmärtää paremmin syyn niiden kasvuun. Alkoholismia voi hoitaa Ametistin avulla, jolloin henkilö ymmärtää ahdistuksen ja todellisuuspaon syitä. Ahtaan paikan kammoa ja suljetun paikan kammoa voi hoitaa Ametistin tuella.

Ametisti parantaa ja aktivoi sydänkeskusta. Ametisti lievittää voimakasta koti-ikävää, joka voi olla laatuaan henkistä tai fyysisen maailman ikävää. Se sisältää Violettiliekin voimaa, joten se voi myös nostaa esille sellaisia asioita esimerkiksi menneestä elämästä, jotka estävät sinua työskentelemästä selväaistien kanssa. Nämä asiat voivat olla hankaliakin muistikuvia, mutta Ametistilla on kyky muuntaa kaikki raskaat energiat valoksi ja rakkaudeksi.

Ametisti on kunnioitettu shamaanikivi ja siinä onkin hyvin maaginen voima. Se sopii hyvin kolmannen silmän avaamiseen, koska se työskentelee aina yhdessä sydänkeskuksen kanssa.

Ametisti on aika turvallinen kivi aloittaa kolmannen silmän avaaminen. Voit pitää Ametistia kädessä, kun pyrit kommunikoimaan henkimaailman kanssa.

Violetin vahva värähtely ja kolmion upeat muodot kuuluvat Ametistille, henkiselle opettajalle. Se suojelee oppilastaan. Se on sielun kivi, jonka opetus voi olla vaikeaa tajuta ja joka tarpeen vaatiessa on nöyryyttävä. Silloin kun sielu ei ole vielä hyväksynyt kehoa, Ametisti on oikeakielinen ja tarpeeksi vahva, mutta hellä opettaja. Moni kertoo löytäneensä Ametistin juuri silloin kun on kokenut nöyryytyksen, luopumisen tai tarvitsee korkeampaa tietoa. Kun oppilas on valmis, on myös opettaja läsnä.

Ametistin värähtely kuuluu Kruunuchakralle, joka sijaitsee päälaella. Se edustaa kunnioitusta ja totuudenmukaisuutta.

Ametistin värähtely on Pluton ja Neptunuksen yhteisvaikutusta, joka toimii parhaiten mentaali- ja kausaalitasoilla.

Ametistia voi käyttää tietokoneen näyttöpäätteen negatiivisten värähtelyjen muuntamiseen.

  

Fyysiset vaikutukset: Tekee hyvää verenkierrolle ja sydämelle sekä immuunipuolustukselle. Auttaa laskimotukosten, bakteeri- ja virusinfektioiden hoidossa sekä syövän hoidossa. Vahvistaa vatsan, maksan, hormoneiden, sisäeritysrauhasten, käpy- ja aivolisäkkeen, ihon, luuston ja hampaiden terveyttä. Auttaa kuulo-ongelmissa ja tasapainoaistin häiriöissä, kohentaa ryhtiä ja tukee parasympaattisen hermoston toimintaa.

Nopeuttaa kuona-aineiden poistumista, auttaa päänsäryissä, astmassa, akneen ja krooniseen väsymyssyndroomaan. Ametisti helpottaa nukahtamista ja se suojelee painajaisilta.

Ametistin yksi tärkeimmistä tehtävistä on osoittaa fyysisen kuoleman rajan olemattomuus enkelimaailmaan siirtyvälle ja tämän omaisille. Ns. koomassa vaelletaan fyysisen kehon ja valon korkeimpien tasojen välillä. Se on kuolemattoman sielun vaellusta ja tutustumista uuteen kotiin. Ametisti auttaa näissä kuolemanrajakokemuksissa ja kivi auttaa myös luopumaan.

Ametisti on helmikuulla syntyneiden onnenkivi. Astrologinen yhteys Kalat, Neitsyt, Vesimies

—————————————————————————————————————————-

Lähteenä: olen käyttänyt monia eri tietolähteitä, netin kautta tietoa, lehdistä luettua, Kristallikursseilla saatua tietoa (Henna Saloranta ja Ulla Niskanen Seitsemastoista.com koulusta), Judy Hallin energiaparantamista kristallien avulla englannin kielistä kirjaa ja suomenkielistä kirjallisuutta, mm. Marianne Aalto: Kivet kertovat.

——————————————————————————————————————————-

Valmistan koruja monista erilaisista kivistä. Korujen hinnat vaihtelevat sen mukaan paljonko niihin on mennyt kiviä ja helmiä, ym. Edullisimmat korut, joissa on Ametistia maksavat 10 eurosta ylöspäin. Arvokkaimmat ovat AE Zadgielin kaulakoru, johon tulee mukaan viesti enkeleiltä. Sen hinta on 88 € Jokainen koru on muutenkin uniikki kappale, koska en tee sarjatuotantoa mistään.

Koru on aina ihana ja henkilökohtainen lahja, niitä ei ole koskaan liikaa. Korviskoukut ovat hopean tai kullan väristä nikkelitöntä korumetallia. Mukaan tulee korupussi tai lahjarasia riippuen korun koosta.

Kiinalainen lääketiede

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *