Matkapuhelin

045-1379 317

Sähköpostiosoite

info@annenevantausta.fi

Avoinna

Varausten mukaan

Henkisen kasvun matkalla- kurssi
Kurssille kokoonnutaan noin neljän viikon välein ihan livenä ja kurssi on suunnattu henkisestä kasvusta kiinnostuneille, jotka tahtovat avata omia luontaisia kykyjään ja innostua uusista taidoista.
Kyse ei ole mistään huuhaa- jutuista, vaan ”jalat tiukasti maassa ja pää pilvissä” tarkoittaen realismia elämässä, mutta myös uskaltaa sallia itsensä avautua yhteyteen Korkeimmille tasoille, sielun ohjaukseen. Kurssi on pidempi juuri siksi, että kaikki kehitys vie oman aikansa, vaikka isoja askeleita välillä otetaan, niin paikallaankin ollaan. Matkalla ollaan koko ajan ja prosessoidaan.
Kurssi sisältää sekä keskustelua eri aiheista, että käytännön harjoituksia. Saat jonkin verran kirjallista materiaalia ja kotitehtäviä tukemaan matkaa. Et valmistu mihinkään, mutta saat silti todistuksen.
Henkisen kasvun matkalla-kurssi on matka, jonka pituus on aluksi 5 kertaa eli syksyn, halukkaille jatkoa maksimissaan yhteensä 15 kertaa ja mukaan mahtuu 6 henkilöä.
Tämä kurssi toteutuu Turussa , alkaen 18.8. klo 18–21 ja kerran hinta on 33 €, sis. ALV 24 %
HUOMIOI
Otetaan huomioon Korona, joten suosittelen kasvomaskia tapaamisissa toistaiseksi.
 
 

Turun Astrologinen Seura tarjoaa astrologiasta kiinnostuneille
Alkeiskurssin Astrologian Aakkoset. Kurssi sopii myös kertausta kaipaaville. 

Aloitus on maanantaina 13.9. 21 klo 18-21. Tarkoitus on kokoontua kerran kuussa yhteensä 10 kertaa. 

Hinta on jäsenelle 20€ per kerta ja ei-jäsenelle 30€. Jäseneksi voi liittyä saadakseen heti edun. Jäsenmaksu on 20€ per vuosi ja oikeuttaa alennuksiin Seuran järjestämiin tapahtumiin sekä kirjaston käyttöoikeuden.

Kurssille ilmoittautumiset ja kaikki kyselyt s-postiin: info@turkuastro.fi

Seuran FB-sivu: https://www.facebook.com/Turun-Seudun-Astrologinen-Seura-ry-473493579339991

Astrologian Aakkoset kurssin ohjaajana toimii Anne Nevantausta. Paikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä ajankohtana.

Tulossa vuoden pituinen kiinalaisen lääketieteen peruskurssi. Koulutus on sinulle, jolla on jo hoitoalan osaamista ja toivot laajentaa tarjontaa tai kenties aloittaa oman vastaanoton. 

Kurssi on monipuolinen kokonaisuus.

Akupainelua itsehoidon tueksi

Kiinnostaako sinua saada opetusta itsehoidon tueksi? Järjestän 24 oppituntia kestäviä kursseja, jotka sisältävät paljon kirjallista materiaalia. Kurssi sopii kaikille, joita asia kiinnostaa. Kurssin hinta on 155 € sis. ALV 24 %. Kuulun Finnacuun ja olen kiinalaisen lääketieteen diplomiterapeutti. 

Nyt syyskuun 14. pv klo 17:30  voisi aloittaa Turun Sivistysväenliiton (TSL Turku) tiloissa Manillatalossa, Itäinen Rantakatu 64 kevyemmän kurssin. Ilmoittautumiset https://www.tslturku.fi/kurssit/ ja kohdasta Iloksi ja hyödyksi löytyy kurssi. Sen hinta on 63€.