Matkapuhelin

045-1379 317

Sähköpostiosoite

info@annenevantausta.fi

Avoinna

Varausten mukaan

Luukku 1 Tarotluenta

Voit seurata kalenterin luukkujen sisältöjä paitsi https://www.instagram.com/stories/nevantausta, niin myös Fb-sivulta Hoitohuone Anne Nevantausta. Tämä luukku pitää allaan tarjoushintaisen selvänäköluennan puhelimitse. Varaa aika joulukuun aikana, niin saat oman n. 45 min. tulkintasi edulliseen 30 € hinnalla. Numeroni 045 14379 317 tai tekstiviestillä. Käytän muitakin kortteja apuna, mutta teen tulkinnan intuitiivisesti.

Päivän luukku sisältää Rentouttava akupaineluhoito 1h nyt 40 €, myös lahjakorttiostona. Ei ostorajoitusta, varaat hoitoajan joulukuussa ja maksat sen/ useamman etukäteen tai käyt ostamassa lahjakorttina hoidot. 

Lahjakortti voimassa helmikuun loppuun 2023.

Rentouttava akupaineluhoito tapahtuu niin, että sinä saat maata selälläsi hoitopöydällä vaatteet päällä ja minä hoidan määrättyjä hoitavia akupisteitä, jotka sijaitsevat päästä varpaisiin välillä muutamassa kohdassa.

Muistathan, että  arvontalipuke per jokainen osto oikeuttaa 23.12.22 illalla lahjojen arvontaan!

Tarjouksena tälle päivälle avautuu Kristallikivihoito 1h /30€ , myös lahjakortti. Osta ennen 23.12.22, niin osallistut arvontaan.

12 chakran hoito erilaisin kivin, lue lisää sivulta energiahoidot.

Ruusukvartsi on ehdoton ykköshankinta, kun mietit minkä kiven ostaisin itselleni ensimmäiseksi kiveksi, lahjaksi ystävälle tai lapselle. Arkkienkeli Chamuelin rakkaudellinen energia on tässä kivessä mukana ja se auttaa vahvistamaan sydänyhteyttä, sydämen viisautta, empatiakykyä, suojelee herkkää, tuo lempeyttä ja hyväksyntää sekä ymmärrystä ja anteeksiantoa. Määrittele kivellesi mitä tehtävää haluat sen palvelevan. 

Tarjouksena joulukuun ajan s-postitse tehtävä 12 chakran tulkinta hintaan 30 €. Bonuksena saat oman syntymäkarttasi pohjalta vuoden 2023 muutaman tärkeän tapahtuman, mutta sitä varten tarvitsen tarkat syntymätiedot >pv/kk/v/kloaika/paikkakunta. En jaa tietojasi kolmansille osapuolille ja hävitän tiedot heti tulkinnan tehtyäni. Jokainen 12 chakran tulkinta on uniikki. Käytän intuitioni apuna heiluria. Voit kysyä asiasta enemmän soittamalla minulle 045 1379 317.

Tarjoushoitona korva-akupunktiohoito huikeaan 25 € hintaan. Siis -50 %.

Korvien kautta hoitaminen perustuu hermostoyhteyteen koko kehossa. Vaivan mukaan valitsen maks 6 pistettä, joiden kautta hoidetaan. Korva-akupunktion kautta voi hoitaa n. 400 erilaista vaivaa, sekä addiktioita.

Kun ostat lahjakorttiostona ennen 23.12.22, niin saat tällä hinnalla ja voit ostaa useitakin hoitoja samalla kerralla ja säästää rahaa. Samalla osallistut arvontoihin.

 

Runojen ystäville! Henkistä runokirjaani on saatavilla vielä 5 kpl. H. 20€ + postitus 4.50 €

Itsenäisyyspäivän aatoksia

Oma isäkin taisteli vuosia siellä Karjalan kunnailla kuoleman tiellä

Hän lähti koska kutsui velvollisuus jotta Suomen kansalla ois tulevaisuus

Metsissä nälän ja pelkojen armoilla mitattiin kunto, tahto miesten taistella

monet lapsuuden ystävät sinne jäivät                                  rintamalla kuluivat nuoruuden päivät

Oli kyseessä tuolloin elämän armoton peli                                ken oli nopein ja tähtäsi tarkoin, hän eli

tuhannet oli ne sankarivainaat, lesket ja orvot liekö elossa terveenä yksikään säilynyt

Isällä kehossa muistona kiersi sirpaleet, putosi hampaat, oli särkyjen kahleet

vaan rakensi kodin, hoiti metsät ja maat                        uhrilahjastasi suuresta, isä, kiitoksen saat

Päivän luukun alla on ennakkoilmoitus tulevasta 5 kerran lyhytkurssista, jonka nimeä mietin, mutta päädyin ”Henkiset kokemukset”. Avaan tarkemmin, kun luon kurssin kohtaan Kurssit ja koulutukset. Osallistujia 2-6 hlöä.

Yksi kerta kestää 2 tuntia, on livenä luonani ja mahdollista on osallistua joko klo 14-16 välillä tai klo 18-20 välillä. H. 20 €/kerta ja päivät ovat alustavasti 11.1.23, 1.2.23, 22.2.23, 5.4. 23 ja 26.4.23. Ne ovat keskiviikkopäiviä. 

Itsetehdyt avainkaulanauhat puuhelmin turvalukolla, pituus n. 60 cm -reilu 70 cm välillä. 

H. 15 € plus mahdollinen postimaksu. Noutaa voi Turun Linja-autoaseman läheltä Brahenkatu 18b.