Matkapuhelin

045-1379 317

Sähköpostiosoite

info@annenevantausta.fi

Avoinna

Varausten mukaan

Lempeä Ruusukvartsi kuuluu ehdottomasti jokaisen kiviä rakastavan ihmisen kokoelmaan. Ruusukvartsin avulla jokainen voi aloittaa tutustumisen kivien ja kristallien mielenkiintoiseen ja ihastuttavaan maailmaan. Tämä kivi on lapselle hyvä ensimmäinen kivi, jonka lempeät ja rakkaudelliset energiat auttavat lasta, kun hän alkaa muodostaa omia kaveri- ja ystävyyskontakteja päiväkodissa, sitten alakoulussa ja harrastuspiireissään sekä muissa sosiaalisissa tilanteissa.

Ruusukvartsi edustaa Sydänchakran korkeampaa rakkautta, jolloin kyse ei ole niinkään perinteisistä intohimojen ja seksuaalisuuden värittämistä ihmissuhteista, vaan enemmän toisenlaisesta rakkaudesta. Rakkautta voidaan ilmentää monin eri tavoin ja sitä voi kohdistaa kaikkialle ja kaikkiin. Rakkaus on lempeää, hoivaavaa välinpitämistä. Rakkaus on myös itsensä arvostamista ja omien rajojen tiedostamista. Sisäinen lapsi meissä tarvitsee paljon rakkautta, jotta hän voi hyvin ja voi antaa parhaan mahdollisen panostuksen osaltaan maailmalle ja sen kaikille luomakunnille. Ruusukvartsin avulla voi työstää omia vaikeita lapsuusajan kokemuksia ja kiven rakkaudellinen energia tukee irtipäästämistä, tuo anteeksiantoa, armollisuutta ja hyväksyntää.

Rakkaus on pyyteetöntä, jolloin henkilö jakaa aikaansa, empatiaansa, omaa osaamistaan toisille tai muille luomakunnille odottamatta vastalahjaa. Tästä ovat moninaiset vapaaehtoiset työtehtävät järjestöissä ja yhdistyksissä tai ystäväpalvelussa hyvä esimerkki. Aina löytyy yksinäisiä, joita voi käydä tervehtimässä, seurakunnat tarvitsevat vapaaehtoisia käsiä auttamaan, maaseudulla toimi aikoinaan talkoohenki, joka oli tarpeellinen apu ja samalla sosiaalista kanssakäymistä yleensä huumorin ja ilon pilkuttamana.

Ruusukvartsin energia on kanssasi päivittäin, kun kannat kiveä mukanasi taskussa, rintaliivin sisällä, koruna.

Ruusukvartsin energia tuo rakkauden ja lempeyden tahtotilaa ihmisten välille koteihin, työpaikoille, kerhotiloihin, hoivakoteihin, hoitoloihin ja kulkee mukana missä liikutkin, kun kannat kiven voimia mukana. Eläinten ja ihmisten välillä Ruusukvartsi on yksi hyvä kivi muutaman muun ohella ja tuo yhteenkuuluvuuden ja välinpitämisen rakkaudellista värähtelyä välillenne.

Veden voi siunata aina, kun täyttää lasikannun. Mitään ihmeellisiä mantroja ei tarvitse opetella ulkoa, vaan intentio, aie, on tärkeintä. Omin sanoin ja kädet kannun päälle. Veden voi energisoida laittamalla esimerkiksi Ruusukvartseja kannun ympärille ja antaa niiden välittää energiaa vedelle. Ruusukvartsi olisi hyvä itsensä arvostamiseen ja haluun huolehtia omasta hyvinvoinnista, ainakin oma intuitioni sanoo näin.

Kaikkia kiviä on hyvä puhdistaa ja ladata aika ajoin. Tulen avulla voi polttaa pois kiveen kertyneitä kielteisiä energioita, kuten sairauksia ja tunnetiloja sekä negatiivisia ajatuksia. Sytytä kynttilä palamaan; liekin päällä voit liikuttaa kiveä edestakaisin ja laittaa ajatus siihen, että kivi puhdistuu tulen voimasta. Palo Santon puutikku on puhdistava suitsuke, jonka avulla tämä myös toteutuu. Salviaa on käytetty puhdistamaan myös huonetiloja kielteisiltä energioilta, mutta muitakin on saatavilla helposti tänä päivänä. Joskus vedellä huuhtominen on käytössä, tosin kaikkia kiviä ei voi huuhtoa, koska ne voivat alkaa murentua. ( Seleniitti, Aavikon ruusu, kipsirakenteiset kivet) Joskus on neuvottu upottamaan kivet merisuolaan lasiastiaan yöksi ja sitten huuhtomaan vedellä, mieluummin lähdevedellä, sekä kuivaamaan pehmeällä liinalla. Tämän jälkeen onkin aika ladata kivet taas omaan voimaansa. Akaattilevyt ovat hyviä alustoja, sillä Akaatti auttaa muita kiviä latautumaan.

Hyvä aika ladata kivet on täysikuu, jolloin Kuu on lähinnä maapalloa ja myös verho henkimaailman ja fyysisen maailman välillä on ohuin. Uudenkuun aika on myös hyvä ja tällöin voit antaa kiville /kivelle tehtävän. Myös kivimandala on hyvä aika ajoin puhdistaa ja ladata uuteen tehtävään etenkin, jos aiemmat asiat ovat jo manifestoituneet todeksi. Muita hyviä latauspäiviä ovat porttipäivät, kuten Kevätpäiväntasaus 20.3., Kesäpäivänseisaus 20.6., Syyspäiväntasaus 22.9.ja Talvipäivänseisaus 21.12. Lisäksi voi pitää voimapäivinä esim. 22.2., 3.3., 4.4., 5.5., 7.7., 8.8., 9.9., 10.10., 11.11., 12.12. tai vaikka omaa syntymäpäivää.

Jos olet maalla ja haluat viedä kivet latautumaan ulos, niin pidä huoli, ettei harakat tai muut uteliaat pääse käsiksi aarteisiisi.

Ruusukvartsista on tehty kauniita koriste-esineitä, joita voi pitää esillä kotona tai työpöydällä. Osa Ruusukvartsista on voimakkaan vaaleanpunaista, osa lähes kirkasta, jolloin ei oikein edes tunnista heti kiveä Ruusukvartsiksi. Voisiko ajatella, että “värittömämpi” kivi edustaa korkeampaa henkistä rakkautta ja voimakkaan vaaleanpunainen enemmän huolenpitoa ja empatiaa. Jokainen voi itse intuitiollaan päättää siitä. Sitten korut. Ruusukvartsi ei ole kovin kallis korukivi, joten voit hankkia tai tehdä itse koruja, joissa on mukana tätä lempeää kiveä.

Tässä alla linkki yhteen kivikauppaan, mutta Ruusukvartsi on yleinen kivi, jota löytää helposti kaikista paikoista, joissa on kiviä myynnissä edes jonkin verran. Raakakivi saattaa olla voimallisempi kuin hiottu kivi. Vinkkinä: Ihana lahja ystävälle ja henkilölle, joka on juuri alkanut kiinnostua henkisistä asioista.

Ruusukvartsi on sydämen kivi. Se hoitaa hellästi kehoa ja mieltä sekä herättää sisäisen rakkauden tunteen. Romanttinen ruusukvartsi on tunnettu kautta historian ehdottoman rakkauden kivenä. Se antaa lempeyttä ja rakkautta sekä auttaa suojaamaan sydäntä.”

“Ruusukvartsi on hyvä kodin suojauskivi, sillä se auttaa ylläpitämään sopua ja harmoniaa. Ruusukvartsi vahvistaa rakastavia ihmissuhteita ja säteilee kotiin onnellisuutta, myötätuntoa ja lämminhenkisyyttä. Ruusukvartsi kerää itseensä herkästi erilaisia ympäristöstä tulevia energioita.”

Keijukodosta löydät valikoiman rumpuhiottuja ruusukvartsejaraakakiviä sekä erilaisia ruusukvartsikoruja omaa sydänyhteyttäsi tukemaan. Ruusukvartsiriipuksessa kivi pääsee luomaan hoitavaa energiaa lähelle sydänkeskusta, joka on hyödyllistä etenkin silloin kun sydän kaipaa lohtua ja rohkaisua. https://keijukoto.com/lempean-rakkauden-ruusukvartsi/

Voimakivi ruusukvartsi

“Kuin auringonpaluu myrskyn jälkeen tai kevätauringonpaiste, joka suodattuu talven lumen yli – ruusukvartsi tuo mukanaan romantiikan. Jo värinsäkin puolesta ruusukvartsi liitetään rakkauteen. Se on universaali rakkauden välittäjä. Se sallii omistajansa antautua täyteen rakkauteen, sekä antaa että vastaanottaa rakkautta.

Ruusukvartsin erityiset ominaisuudet ovat sen lempeys ja hyväksyntä ja juuri siksikin sitä pidetään hyvänä oppaana rakkauteen.

Lempeyden ja hyväksynnän pitää kohdistua sekä omaan itseen, että muihin. Hyväksyntään liittyy erilaisten asioiden avoin kohtaaminen ja myös irtipääseminen omista vanhoista tavoista.

Äidit ovat pitkään käyttäneet ruusukvartsin voimaa koko raskauden ajan. Ruusukvartsin sanotaan auttavan suojaamaan sekä äitiä että syntymätöntä lasta raskauden ongelmilta, syvän naisellisen energiansa ansiosta. Uusille äideille ruusukvartsi on lempeä ja hoitava kivi, sillä sen uskotaan auttavan luomaan katkeamattomia siteitä ja saattavan rakkauden energian virtaamaan kuin suihkulähde!” https://www.tunturisusi.com/jalokivet/ruusukvartsi.htm

Lisää ihania tuotteita, kuten kuvan sydämet löydät verkkokaupasta https://www.kuukorento.fi/fi/tuote/24230994-ruusukvartsi-sydn-2525mm

Kiinalainen lääketiede

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *