Matkapuhelin

045-1379 317

Sähköpostiosoite

info@annenevantausta.fi

Avoinna

Varausten mukaan

Monta syytä miksi hiljentyä/ meditoida n. 10 minuuttia päivässä

  1. Se tekee sinusta onnellisemman.
  2. Aivosi täyttyvät onnesta ja saa sinut tuntemaan olosi rauhalliseksi ja tasapainoiseksi      

      2. Se antaa sinulle vahvemman auran.

         – Täytyt Rakkauden valon energioista ja näin aurakenttäsi vahvistuu. Chakrajärjestelmäsi on suojassa kielteisiltä värähtelyiltä, etkä vedä puoleesi toisten ihmisten tunteita, odotuksia ja muita kielteisiä energioita. Et myöskään vedä itseesi kollektiivisesta kentästä negatiivisia energioita.

     3. Saat paljon lisää positiivista energiaa.

    – Tosiasia on, että tulet kohottamaan omaa energiakenttääsi korkeammille taajuuksille säännöllisen hiljentymisen myötä, mieluiten 5–30 minuuttia päivässä ja jos voit hiljentyä samaan aikaan, niin se tuo sinulle aikomuksen, jonka henkimaailman rakkaudelliset voimat huomaavat ja auttavat aina voimallisemmin. Sinä sitoudut omaan osuuteesi Maan päällä ja tämä kiitollisuudella huomioidaan toisilla tasoilla. Samalla vedät itseesi enemmän positiivista energiaa, joka vaikuttaa kaikkiin, jotka ovat lähelläsi.  Ulosantisi muuttuu selkeämmäksi ja rakkaudellisemmaksi.

    4. Se auttaa sinua eheytymään.

    – Kun käytät mukana musiikkia, tai ääntä, mantroja, niin ne vaikuttavat solutasolla parantaen ja eheyttäen kehoasi. Esimerkiksi rumpumusiikki, äänimaljat, luontoäänet, veden äänet, toistuva mantraus ääneen sanottuna tai hiljaa mielessä hengityksen tahtiin. (esim. Minä Olen valoa, Minä Olen Rakkaus ja se Minä Olen)

  5. Se auttaa sinua saamaan lisää keskittymiskykyä.

   –  Hiljentyminen lisää itsekuria ja keskittymiskykyä luonnollisella tavalla, sekä antaa selkeyttä ajatteluun.

Kun keskityt vain kuuntelemaan hengityksesi rytmiä tai kehosi tuntemuksia, niin ajatuksien jatkuva virta jää pikkuhiljaa pois ja opit aina palaamaan takaisin kuuntelemaan hengityksesi rytmiä ja nollaamaan ajatuksia. Näin keskittymiskykysi vahvistuu ja samalla kyky olla vain tässä ja nyt – muuta hetkeä meillä ei ole kuin tämä ja nyt, vaikka yleisesti ajatukset vaeltavat muissa hetkissä.

6. Se vahvistaa intuitiotasi.

–  Hiljentyminen vahvistaa ja hienosäätää intuitiotasi, joka on tärkeä väline päästäksesi korkeimmille taajuuksille ja voidaksesi saavuttaa laajemmin tiedostamattomilta tasoilta ilmaantuvaa tietoa tietoiseen mieleen. Näin pystyt kuulemaan sielusi ääntä, johdatusta henkimaailmasta ja kulkemaan oikeaan suuntaan oman kohtalosi polulla.

7. Se auttaa sinua luomaan todeksi tavoitteitasi ja unelmiasi.

 – Voit asettaa toiveen nähdä tavoitteesi olevan jo totta, tuntea miltä sinusta tuntuu, elää hiljaisuudessa tuota toteutunutta unelmaasi. Näin voit antaa enemmän mahdollisuuksia saada unelmasi toteutumaan elämässäsi. Tunne kiitollisuutta, kun hiljaisuuden tilassa elät ja koet unelmaasi todeksi. ” Olen terve ja voin kaikin tavoin hyvin, kiitos, kiitos, kiitos”, ”Kiitos tästä ilosta saada palvella työni kautta ja kehittyä joka päivä”, ym.

8. Elämäsi tuntuu paljon merkityksellisemmältä ja se lisää itsetuntemusta.

 – Hiljaisuudessa voit tehdä havaintoja omista tunteistasi, ottaa niitä tarkasteluun, tasapainottaa tunteitasi ja päästää irti siitä, minkä on aika mennä. Voit tutkia syvintä itseäsi, sielusi ominaisuuksia.

9. Voit hiljentyä Malan eli rukousnauhan parissa tai meditoida sinulle tärkeän kiven kanssa. Ametisti on tähän hyvä kivi aloittaa harjoitukset ja samalla puhdistaa ajatuksia ja kehoa.

Mala on rukousnauha, jossa on 108 helmeä. Luet samalla mantraa, kun käyt läpi jokaista helmeä yksitellen. Yleensä rukouspyyntö liittyy Malan käyttöön. Mala on loistava apuväline tie sisimpään ja rauhaan sydämessä. Maailman pisin matka tehdään aina omaan sisimpään.

Kiinalainen lääketiede

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *