17. Joulu, 2017
 • Kiinalainen lääketiede Akupainantaa itsehoidon tueksi  Toteutus maanantai-iltana 2 kertaa kuussa Turun Brahenkadun Hoitohuoneella 29.10.18 alkaen kun vähintäin 4 ilmoittautuu mukaan.

  Kurssille osallistuminen ei vaadi muuta kuin kiinnostuksen asiaan

  saat meridiaanikartat ja yksilöllistä opetusta pienryhmässä
  saat materiaalia, jonka pariin voit palata aina uudestaan
  saat paljon käytännöllistä, hyödyllistä ja mielenkiintoista tietoa
  saat todistuksen kurssin päätteeksi edellyttäen ainakin 7 kerran läsnäoloa ja että kurssimaksu on suoritettuna.

  aiheina ovat mm. vastustuskyvyn lisääminen, päänsäryt, ruoansulatuselimistön vaivat, aineenvaihdunta yleensä, selkäkivut, polvivaivat, niska-hartiakivut, tunnepuolen häiriöt laajalla skaalalla, hengitysteiden ongelmat, tulehdukset, ym. ym.

  kurssiin liittyy myös kiinalaisen lääketieteen käsitteiden avaamista, kiinalainen kasvovoimistelu sekä harjoitellaan akupisteiden löytämistä konkreettisesti, ym.

  kurssi käsittää 8 kertaa (24 oppituntia) joka toinen maanantai-ilta
  klo 18 -20:30

  •kurssin hinta on 135€, maksu 3 erässä. 1.erä 45€ sitovan ilmoittautumisen yhteydessä tilille tmi Anne Nevantausta FI5352400320013211

  MUKAAN MAHTUU 8 HENKILÖÄ

 • Astrologian Aakkoset marraskuussa alkava kurssi

  "Astrologian Aakkoset" 12 kerran kurssi johdattelee tutustumaan ja sukeltamaan mielenkiintoiseen maailmaan. Syvennä itsetuntemustasi, opi katsomaan ajan mukanaan tuomia mahdollisuuksia sekä haasteita ja jos mitä monenlaista muuta jännittävää. Kurssi sisältää jonkin verran materiaalia, kurssin aikana tehdään joskus pariharjoituksia, tutkitaan karttoja, opetellaan toivottavasti asioita myös kotitehtävien kautta. Mukaan avoin mieli, värikynät, kansio kurssimatskuja varten ja ilmoittautumiset tälle 10 kuukauden kurssille os. annenevantausta@gmail.com.
  Laitathan sitovan ilmoittautumisen yhteyteen nimesi, yhteystietosi ja syntymäaikatietosi, klo aika ja syntymäpaikkakunta(sairaala).

  Kurssin hinta on 20€ ( ALV 0%) per ilta, joka on yleensä torstaisin 3-4 viikon välein klo 18-21. Mukaan mahtuu rajallinen määrä, joten toimi nopeasti, jos tahdot mukaan!!
  Aloitus 22.11.18

  Saat ilmoittautumisen yhteydessä tilitiedot ym. ohjetta ja kurssirunkoa.
  Toimin opena/ tukijana tällä kurssilla, joka on minulle 3.s kerta tällä tavoin, mutta lupaan tehdä parhaani tämän hetkisen taitoni mukaan. Olet tervetullut mukaan elämäsi matkalle.

 • Meridiaanihierontakurssi, osa 1 pidetään vuoden 2019 puolella.

  Kolmena erillisenä viikonloppuna tapahtuva kurssi, jossa saat opetuksen meridiaanihierontaan.
  Viikonloppujen välissä on taukoa, jonka aikana teet kirjalliset raportit harjoitushoidoistasi.
  Kurssin voisi toteuttaa 6-8 kuukauden välillä.
  Saat kirjalliset ohjeet ja viikonlopun aikana harjoitellaan parityönä hoitotekniikoita ja käydään läpi asioita sen mukaan mitä on tarpeen.
  Voit ilmoittautumisen yhteydessä jo mainita onko sinulla ennestään hoitoalan kokemusta ja miettiä ensimmäistä kertaa varten valmiiksi kysyttävää. Toki matkan varrella voi herätä uutta kysyttävää aina.
  180€/ vkonloppu.ALV 0%.
  La klo 11-17
  Su klo 10-16
  Päivä koostuu tietopuolisesta osuudesta sekä hoitotekniikan harjoittelusta. Vuorotellen hoitajana sekä asiakkaana. Jos kurssilla on pariton määrä osallistujia, niin jokainen on hetken vuorollaan myös tarkkailijan roolissa tehden muistiinpanoja.
  Muistiinpanovälineet mukaan sekä rennot vaatteet.
  Otan vain pienryhmiä eli 4, maksimi 5 opiskelijaa.
  Kurssin jälkeen saat todistuksen ja voit alkaa tehdä hoitoja.
  Mikäli kiinnostuit tästä kokonaisvaltaisesta kehon hoidosta, joka tehdään vaatteiden päältä, niin laita viestiä.
  annenevantausta@gmail.com tai info@annenevantausta.fi